#RSRMiddelburg2020

Rotary Santa Run Middelburg 2020; net even anders

Wat was het een geweldig gezicht vorig jaar! Al die kerstmannen die door de binnenstad van Middelburg liepen. Dit jaar kan dat niet, maar de Rotary Santa Run Middelburg gaat wel door. We doen het alleen even anders.

We lopen niet meer in een grote groep. Iedereen loopt dit jaar individueel of samen met zijn partner, gezin of huisgenoten een zelf gekozen rondje in Middelburg of ergens anders.

Dat doen we verkleed als Kerstman op dezelfde dag en op hetzelfde moment. Zo loopt iedereen individueel, maar toch samen.

Wanneer? Zaterdag 19 december 2020
Hoe laat? 15:00 uur
Waar is de start? Je start vanaf thuis

Omdat er geen vast parcours is, mag je je eigen route kiezen. Je bepaalt dus ook zelf hoe lang je loopt.

Ben je uitgelopen? Plaats dan voor 18:00 uur een foto van jezelf in je kerstmanpak op social media met #RSRMiddelburg2020 en je krijgt van ons een medaille!