Inschrijven

!! GEANNULEERD !! – Helaas is de Rotary Santa Run Middelburg dit jaar (2021) geannuleerd vanwege COVID’19.

De run voor de schoolkinderen start om 15.30 uur en die voor de overige deelnemers om 16.00 uur. Er wordt gestart vanaf de Markt in Middelburg.

Online inschrijven is mogelijk van 5 november 2021 tot en met zaterdag 11 december 2021 om 12.00 uur. Na je online inschrijving print je je ticket, en haal je jouw pak(ken).

De inschrijfkosten zijn € 10,00 voor een kind tot een lengte van 1,35 meter en € 15,00 voor iedereen langer dan 1,35 meter.

Voor dat geld krijg je:

• een kerstmanpak met baard (kinderen kunnen ook kiezen voor een kerstjurk);
  • een herinneringsmedaille en consumptie op de ijsbaan;
  • een goed begin van Kerstmis 2021!;
  • en onnoemelijke roem!

Het Kerstmanpak mag je houden. Het geld dat we na aftrek van de kosten overhouden, gaat naar onze 2 goede doelen van dit jaar (klik hier voor meer informatie).

Wil je meer geven aan onze goede doelen? Graag! Bij het betalen kun je bij ‘vrije donatie’ aangeven hoeveel je wilt geven.

Je kunt je natuurlijk ook laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. Die hebben er vast wel wat voor over om jou in een Kerstmannenpak door de binnenstad van Middelburg te zien rennen! Dit sponsorgeld kun je ook via de ‘vrije donatie’ storten.

PS: Door je deelname aan de Rotary Santa Run geef je toestemming voor publicatie van eventuele beelden van jou of je kinderen via media en via onze eigen (social media) kanalen. We plaatsen natuurlijk alleen maar leuke foto’s 🙂